Declinare de responsabilitate

Acest website este proprietatea Accent Jobs For People NV / Accent Construct NV.

Date de contact:
Accent Jobs For People NV / Accent Construct NV
Beversesteenweg 576
8800 Roeselare

Adresa sediului social:
Accent Jobs For People NV / Accent Construct NV
Beversesteenweg 576
8800 Roeselare

Telefon: 051 460 500
E-mail: info@accentjobs.be

Număr de înregistrare a companiei: BTW BE-0455.069.956 / BTW BE-0887.120.626

Autoritatea de supraveghere: Federgon

Prin accesarea și utilizarea site-ului, vă exprimați acordul explicit cu următoarele termeni și condiții generale.

Drepturi de Proprietate Intelectuală

Conținutul acestui site, inclusiv mărcile, logo-urile, desenele, datele, numele de produse sau companii, textele, imaginile etc., sunt protejate de drepturi intelectuale și aparțin Accent Jobs For People NV / Accent Construct NV sau terților deținători de drepturi.

Limitarea Răspunderii

Informațiile de pe site sunt de natură generală. Informațiile nu sunt adaptate circumstanțelor personale sau specifice și, prin urmare, nu pot fi considerate ca sfat personal, profesional sau juridic pentru utilizator.

Accent Jobs For People NV / Accent Construct NV depune eforturi mari pentru ca informațiile furnizate să fie complete, corecte, precise și actualizate. În ciuda acestor eforturi, pot apărea inexactități în informațiile furnizate. Dacă informațiile furnizate conțin inexactități sau dacă anumite informații de pe sau prin intermediul site-ului sunt indisponibile, Accent Jobs For People NV / Accent Construct NV va depune cel mai mare efort pentru a corecta aceasta cât mai curând posibil.

Accent Jobs For People NV / Accent Construct NV nu poate fi trasă la răspundere pentru daune directe sau indirecte care rezultă din utilizarea informațiilor de pe acest site.

Dacă observați inexactități în informațiile disponibile prin intermediul site-ului, puteți contacta administratorul site-ului. Acest lucru se poate face prin intermediul formularului de contact.

Conținutul site-ului (inclusiv linkurile) poate fi modificat, schimbat sau completat în orice moment, fără nicio notificare sau anunțare. Accent Jobs For People NV / Accent Construct NV nu garantează buna funcționare a site-ului și nu poate fi trasă la răspundere în niciun fel pentru o funcționare defectuoasă sau pentru indisponibilitatea temporară a site-ului sau pentru orice formă de daune, directe sau indirecte, care ar rezulta din accesarea sau utilizarea site-ului.

Accent Jobs For People NV / Accent Construct NV nu poate fi trasă la răspundere, în niciun caz, față de oricine, direct sau indirect, special sau în alt mod, pentru daune datorate utilizării acestui site sau a altuia, în special ca urmare a linkurilor sau hyperlinkurilor, inclusiv, fără limitare, toate pierderile, întreruperile de muncă, deteriorarea programelor sau altor date din sistemul informatic, echipamentelor, software -ului sau altor bunuri ale utilizatorului.

Site-ul poate conține hyperlinkuri către site-uri sau pagini ale unor terți, sau poate face referire indirectă la acestea. Plasarea de linkuri către aceste site-uri sau pagini nu implică în niciun fel o aprobare implicită a conținutului lor.

Accent Jobs For People NV / Accent Construct NV declară expres că nu are control asupra conținutului sau altor caracteristici ale acestor site-uri și nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul sau caracteristicile acestora sau pentru orice altă formă de daune rezultate din utilizarea lor.

Drept Aplicabil și Tribunale Competente

Legislația belgiană este aplicabilă acestui site. În cazul unui litigiu, numai tribunalele din districtul Kortrijk sunt competente.