Contactați-ne

Ești în căutarea unui nou loc de muncă?

Aplică direct

Vezi toate posturile vacante disponibile și aplică imediat.

Îndrumare personalizată

Programează o întâlnire cu un birou Accent din apropierea ta.

Aplică spontan

Nu ai găsit ceea ce căutai? Lasă-ne CV-ul tău și noi ne ocupăm de rest.

Ai întrebări sau comentarii?

Dorești să afli mai multe despre lucrul la Accent? Ai observat vreo greșeală pe site-ul nostru și ai fi atât de amabil să ne informezi? Sau te putem ajuta în alt mod? Spune-ne prin intermediul formularului de contact de mai jos. Vom lua legătura cât mai curând posibil.

A apărut vreo problemă

Depunem eforturi continue pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre. Dacă totuși a apărut o problemă, ia legătura cu consultantul tău Accent. El sau ea cunoaște cel mai bine dosarul tău și poate rezolva cele mai multe întrebări în cel mai scurt timp. Dacă împreună nu găsiți o soluție, te vom ajuta prin alte mijloace.

  1. Completează formularul de contact de mai jos, astfel încât să te putem contacta cu un răspuns la întrebarea ta.
  2. Ne poți contacta la sediul nostru central din Roeselare în fiecare zi lucrătoare de la 08.30 la 17.30 la numărul 051 460 500.
  3. De asemenea, poți apela la serviciul de ombudsman independent al Federgon, federația belgiană a agențiilor de plasare a forței de muncă. 
    Serviciul de ombudsman pentru plasarea privată a forței de muncă ombuds@federgon.be
  4. Dorești să raportezi nereguli grave precum discriminarea, rasismul, intimidarea (sexuală), corupția, frauda etc.? Contactează-ne sunând la 051 460 500 sau trimite un email la info@accentjobs.be.