Despre Accent

Accent, companie de plasare a talentelor din 1995

Cu ce ne ocupăm.

Accent este o companie de plasare a talentelor. Acest lucru înseamnă că suntem o legătură importantă între talentele de pe piața muncii, pe de o parte, și angajatori, pe de altă parte. Noi suntem un job coach pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă, ajutându-i să-și descopere talentele. Pentru companii, suntem un adevărat partener de resurse umane, care nu doar caută talentul potrivit pentru locul de muncă potrivit, ci oferă consultanță și sprijin pentru a păstra aceste talente.

De ce facem asta.

Visul nostru este "Vom accepta fiecare talent și vom aduce bucurie în viețile lor". Dorim să aducem fiecare talent, indiferent de caracteristicile, credințele ori alegerile personale, la locul potrivit și să ii ajutăm să obțină un loc de muncă satisfăcător. Pentru că oamenii care sunt fericiți la locul de muncă rămân mai mult timp la același angajator, au performanțe mai bune și sunt importanți pentru creșterea companiei. Câștigă-câștigă-câștigă!

Stijn Vandervorst

CEO Accent

Noi credem că oamenii sunt mult mai mult decât CV-ul lor. Oamenii au povești, un trecut, dorințe, obiective, visuri. Atunci când îi acceptăm cu adevărat, putem realiza și însemna mult mai mult pentru ei.

În plus, suntem convinși că toată lumea are un talent, sau mai bine zis: toată lumea este talentată. Considerăm că este de datoria noastră să descoperim talentul în fiecare dintre lucrătorii noștri temporari.

O a treia componentă a visului nostru se referă la a avea o experiență plăcută. Munca îți permite să mergi mai departe în viață. Îți oferă posibilitatea de a te dezvolta. Posibilitatea de a te distra. Posibilitatea de a te simți inclus. Prin urmare, satisfacția la locul de muncă este un subiect căruia îi acordăm o importanță deosebită.

Cum facem asta

Visul nostru reflectă perfect cultura organizației noastre. Dar pentru a face ca visul să fie tangibil, trebuie să respectăm trei valori.

> Prima valoare este "fii un prieten". Pentru clienții noștri, aceasta înseamnă să arătăm interes real pentru afacerea lor și să le ascultăm nevoile și cerințele. Pentru candidații noștri, acest lucru înseamnă să vedem dincolo de un CV sau de o scrisoare de intenție. Depunem eforturi pentru a cunoaște cu adevărat fiecare candidat și ne concentrăm mai degrabă pe talentul decât pe experiența lor. Exact așa cum face un job coach adevărat. La noi, fiecare angajat al Accent își tratează interlocutorul ca și cum ar fi un prieten apropiat.

> Cea de-a doua valoare a noastră este "fii îndrăzneț". La Accent, oferim spațiul necesar pentru a experimenta. Pentru a fi întreprinzător. Pentru a-ți asuma riscuri. Pentru a face greșeli. Îndrăzneala face parte din ADN-ul nostru de mult timp. Acest lucru ne-a adus unde suntem astăzi: una dintre cele mai importante agenții de recrutare din domeniul resurselor umane din Belgia. În primii noștri ani, eram văzuți asemenea unui copil problemă. Între timp, am devenit un exemplu pentru industrie. Îndrăznim să pășim pe căi noi, ca niște adevărați pionieri. Suntem în continuare inovatori și ne dorim să rămânem așa. Acesta este motivul pentru care le cerem tuturor angajaților noștri să fie îndrăzneți. Preferăm să îndrăznești, să faci greșeli și să înveți din ele, decât să mergi mereu la sigur. Chiar și în vremuri dificile, alegem întotdeauna calea corectă și nu pe cea ușoară. Insistăm asupra faptului că nu ne pierdem niciodată curajul.

> Cea de-a treia valoare se aliniază cel mai bine cu prima noastră misiune: "fii profesionist". În urmă cu 25 de ani, fondatorii noștri au făcut alegerea îndrăzneață de a se concentra pe segmentul mai mic al muncii temporare cu opțiune permanentă, cea mai durabilă abordare a muncii temporare. Preferăm calitatea și profesionalismul în detrimentul cantității și ne concentrăm asupra clienților care au o gândire similară și sunt dispuși să plătească puțin mai mult pentru toate serviciile noastre suplimentare. Noi nu asigurăm ocuparea unor posturi vacante la voia întâmplării. Noi ne ocupăm de plasarea individuală a talentelor în mediul potrivit și de găsirea echilibrului între dorințele și așteptările umane. Nu lucrăm pe bandă rulantă, ci oferim servicii personalizate. Prin urmare, a fi profesionist înseamnă că suntem și rămânem profesioniști, oricând, oriunde și cu oricine. Facem acest lucru învățând unii de la alții, îndrumându-ne unii pe alții, încercând mereu să fim mai buni, ajutându-ne unii pe alții și făcând schimb de experiență. Manifestăm acest profesionalism în fiecare zi. Față de colegi, candidați și clienți. Go Pro ne aparține nouă, tuturor.