Povestea Marinei

08-12-2023
Marina's story

Marina locuiește în Belgia de câțiva ani alături de familia ei. O perioadă semnificativă, Marina s-a dedicat creșterii celor doi copii. Odată cu trecerea timpului,  cei mici au devenit mai independenti iar ea a simțit că este momentul să revină pe piața muncii.


Deși avea experiența și abilitățile necesare, era conștientă că unii angajatori vor privi sceptic pauza ei din CV și  din această cauză, nu era foarte optimistă. În doar câteva săptămâni, am găsit un prim job care, deși nu a fost perfect, a constituit un început. Am continuat căutările și în scurt timp am gasit o altă oportunitate. Aici, Marina s-a integrat cu succes și lucrează în prezent cu un contract nedeterminat.

Suntem încântați să fi putut contribui la această tranziție profesională și să fim parte din povestea ei. Aprecierile sincere primite din partea ei ne motivează să continuăm să oferim sprijin și să găsim soluții adecvate pentru toți cei care apelează la noi.

Întrebată cum ar descrie experienta ei cu noi, Marina a spus: "Mulțumesc pentru colaborare, sunteți cei mai buni. Ați fost acolo când am avut nevoie și pentru asta vă sunt recunoscătoare. Mulțumesc pentru tot. Accent Jobs este cel mai bun."