Atracții pentru copii în Belgia pe timpul vacanței

17-07-2024
wakacje

Vremea frumoasă este chiar după colț și vrei ca copiii fie ocupați cu activități distractive atât acasă, cât și în aer liber, în timpul vacanței. Există multe opțiuni în Belgia, în Valonia, dar și în Bruxelles și Flandra. Mai jos am enumerat câteva locuri interesante pentru copii! 


Atracții pentru copii în Belgia pe timpul vacanței

1.Labirintul din Barvaux - În lunile de vară, labirintul gigant în mijlocul naturii cu siguranță vă va surprinde! Experiența unică în Labirintul din Barvaux îi va încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari. În fiecare an, creatorii aleg o altă temă principală pentru a spune o poveste captivantă și magică.

2.Pairi Daiza - Pentru a călători în jurul lumii și a descoperi diferite specii de animale într-o singură zi, Pairi Daiza este locul ideal. Parcul este perfect pentru plimbări sau pentru a permite copiilor să se joace pe diversele locuri de joacă. Este chiar posibil să rămâneți acolo pentru a vă cufunda complet în lumea animalelor.

3.Plopsaland, PlopsaCoo și Plopsaqua - Dacă copiii tăi sunt fani ai Albinei Maya, Gnomului Plop, lui Bumba sau Vikingului Wickie, o excursie la unul dintre parcurile Plopsa este întotdeauna o idee bună. Indiferent dacă sunteți în De Panne sau în Ardeni, lângă cascadele Coo, descoperiți lumea pe care o iubesc copiii!

4.Euro Space Center din Transinne - Euro Space Center este un parc de distracții dedicat în întregime spațiului cosmic. Poți să te transformi într-un astronaut pentru o zi și să pleci într-o misiune spațială. Cu familia, poți testa simulatoarele, să zbori în spațiu, să vizitezi satul marțian... Fiori de emoție garantat!

5.Peșterile din Han - Este una dintre cele mai frumoase peșteri din Europa, ascunzând multe comori geologice de descoperit. În plus, puteți vizita minunata grădină zoologică de lângă Peșterile Han. Întreaga familie va aprecia o frumoasă plimbare în mijlocul naturii și va cunoaște speciile de animale care trăiesc sau au trăit în regiunea noastră.

6. Mini Europe - Mini-Europe este un parc în care toate minunile Europei sunt prezentate în miniatură. Bonsai, paturi de flori și copaci pitici constituie contextul ideal pentru cele 350 de monumente reproduse până la cele mai mici detalii, la o scară de 1/25.

7. Atomium - Atomium nu este doar cea mai populară atracție a capitalei, ofe-rind cea mai bună vedere asupra Bruxelles-ului, ci și un loc care oferă o plimbare suprarealistă prin spațiile surprinzătoare din interior, care merită vi-zitate în sine.