Recrutarea persoanelor străine este unul dintre domeniile de specializare ale companiei Accent care se dezvoltă rapid. Compania Accent Foreign este specializată în recrutarea de candidați străini pentru a le oferi locuri de muncă interesante, pe lângă un contract belgian.

În peste 30 de birouri din rețeaua Accent veți găsi consultanți care vorbesc limba dvs. De ce?Deoarece compania Accent cunoaște faptul că plasarea unui candidat bun în compania cea mai potrivită nu se poate realiza decât cu o comunicare bună. Consultanții noștri vă vor vorbi în limba dvs. maternă pentru a preveni orice dificultate de comunicare.

Indiferent dacă sunteți român, polonez, portughez... ce doriți dvs. Compania Accent este deschisă pentru a întâlni persoane care caută un loc de muncă pentru un început nou. Deoarece oferirea de oportunități de carieră și de viață pentru persoane de pe întreg globul este ceea ce facem noi.

Situație reciproc avantajoasă

Mutarea într-o țară străină și abandonarea vieții actuale nu sunt lucruri care se fac cât ai clipi dinochi. Cu pregătirea și experiența dvs., vă puteți găsi un loc de muncă imediat. Găsirea unui loc de muncă stabil sau permanent în țara dvs. poate constitui o provocare, în cazul în care avem probleme pentru a ocupa locuri de muncă pentru care ne confruntăm cu o lipsă a acestor competențe pe piața muncii belgiene (numite „locuri de muncă critice”). Combinați cele două circumstanțe de mai sus și veți obține o situație reciproc avantajoasă.

Birouri în toată Belgia - Cu siguranță avem o oportunitate pentru dvs.

Talentul dvs. contează - Analizăm nevoile și capacitățile dvs. și vă găsim locul de muncă potrivit.

Vorbim limba dvs. - Indiferent de unde veniți. Personalul nostru vi se adresează în limba dvs.