Accent România și-a început activitatea în iulie 2010, datorită unei cereri din ce în ce mai mari de angajați greu de găsit pentru anumite profesii de pe piața belgiană. Thomas Wauters a început acest proiect și se poate baza deja pe șapte colegi în biroul din Cluj în 2020. Specializarea noastră? Găsirea celor mai buni lucrători români din sectorul tehnic, inginerie și IT care doresc să lucreze și să locuiască în Belgia.

Posibilitatea de a lucra în Belgia susține dezvoltarea profesională a candidatului, un lucru consolidat de încrederea companiilor belgiene în angajații români. Pe lângă acest fapt, aceștia pot beneficia de toate avantajele referitoare la lucrul pe baza unui contract belgian.

Pe lângă furnizarea de oportunități de locuri de muncă candidaților români în Belgia, compania Accent îi ghidează, de asemenea, în proces, oferind suport administrativ în Belgia (colegi care vorbesc limba maternă).

Misiunea Accent România? Găsirea celui mai potrivit candidat român pentru fiecare dintre clienții noștri, făcând acest lucru cu respect, integritate, mult entuziasm și pasiune