1. De ce este avantajos să cauți un loc de muncă prin intermediul unei agenții?

Agențiile colaborează cu multe companii din diverse domenii, atât locale cât și internaționale.Datorită rețelei noastre de contacte, suntem capabili să prezentăm simultan profilul candidatului mai multor angajatori, ceea ce sporește cu siguranță șansele acestora de a găsi locul de muncă de care au nevoie. În plus, consultanții companiei Accent nu se limitează la ofertele din baza de date, ci sunt alături de aceștia în căutarea activă de noi oportunități de angajare, deseori prin stabilirea colaborării cu noi companii cu deficit de angajați. De asemenea, contribuim la crearea unui CV profesional, ținând cont de experiența, predispozițiile și interesele candidatului. În plus, ne asigurăm că toată lumea se simte bine la noul loc de muncă, încadrând profilul în cultura companiei.

2. Ce diferențiază compania Accent Foreign de alte agenții de angajare din Belgia?

În primul rând, faptul că ne concentrăm pe găsirea de locuri de muncă cu opțiunea de angajare permanentă. Obiectivul nostru este atins atunci când o persoană angajată prin intermediul biroului nostru primește un contract permanent. Compania Accent are cea mai mare rețea de birouri din Belgia, datorită căreia cunoaștem angajatorii și cererea de angajați într-o anumită regiune. Acest lucru se aplică, de asemenea, birourilor noastre de recrutare pentru persoane străine. În prezent, în Belgia, avem 36 de birouri în care consultanți din diverse țări își ajută conaționalii să își găsească cel mai bun loc de muncă posibil. Mai mult, fiecare agenție Accent Foreign este specializată în profiluri specifice și astfel avem birouri care se concentrează pe construcții, pe industrie și pe tehnică (de exemplu, mecanici, electricieni), precum și pe departamentele „Alimentație” și „Logistică” - oferte de muncă în sectorul alimentație și transport. Suntem mândri să spunem că acești consultanți care lucrează în birourile noastre sunt specialiști care cunosc nevoile și profilurile candidaților, datorită cărora sunt capabili să creeze un portofoliu profesional și să realizeze o „compatibilitate perfectă”, adică să potrivească cel mai bine angajatorul cu angajatul.

3. Ce fel de contract voi avea?

Veți lucra cu un contract de muncă belgian, având toate drepturile și beneficiile unui angajat belgian: asigurare medicală, indemnizație pentru copii minori, al 13-lea salariu, bani pentru concediu, pensie.

4. Călătoria în Belgia este plătită de angajator?

Fiecare candidat își plătește transportul în Belgia, când ajunge în Belgia este întâmpinat de colegii noștri din echipa de Asistență care îi oferă toate detaliile de care are nevoie în ceea ce privește posibilitățile de transport, distanța de la locuință la companie, cea mai convenabilă rută până la locul de muncă.

5. Mă va ajuta cineva să găsesc o casă în Belgia? Aceasta este plătită de angajator?

Toate detaliile referitoare la locuință vor fi stabilite înainte de plecarea dvs. în Belgia. Echipa noastră de Asistență vă prezintă toate posibilitățile de locuință din zona în care se află compania pentru care lucrați. Va trebui să plătiți chiria în funcție de prețurile de pe piața belgiană.

6. Cum și când îmi voi primi salariul?

Remunerația se face săptămânal, banii vor intra în posesia dvs. printr-un cont bancar. Banii vor fi plătiți în contul dvs. în euro din țara dvs., dacă nu aveți un astfel de cont, consultanții noștri vă vor ajuta să obțineți toate documentele necesare și pentru deschiderea unui cont bancar la o bancă din Belgia.

7. Îmi pot lua familia cu mine?

Prioritatea noastră este să facem fericită și mulțumită fiecare persoană care lucrează prin intermediul companiei Accent. Știm că familia reprezintă cea mai importantă valoare pentru fiecare dintre noi, așa că facem tot ce putem în această direcție. Deoarece numai persoanele care lucrează prin intermediul agenției noastre primesc o locuință, după câteva luni îi încurajăm pe candidații noștri să își aducă familia, bineînțeles ajutându-i și pe aceștia să-și găsească un loc de muncă. Și de la început oferim tot suportul necesar în ceea ce privește relocarea, locuința în Belgia.

8. Dar dacă nu îmi place locul de muncă?

Agenția noastră încearcă întotdeauna să găsească „compatibilitatea perfectă” între candidat și angajator, dar dacă nu vă puteți acomoda la locul de muncă, există întotdeauna soluții pentru acest lucru. Având o rețea atât de mare pe teritoriul Belgiei, consultanții noștri vor căuta imediat o ofertă de muncă care să se potrivească cu experiența dvs. și să reprezinte ceea ce doriți.

9. Este important să ai mașină în Belgia?

Da, este important din punct de vedere al mobilității și al timpului petrecut de la locuință la locul de muncă. Multe dintre persoanele care lucrează nu au întotdeauna același program de lucru, lucrează în ture, lucrează în zone diferite din locații diferite. Pentru aceste situații, este foarte important să deții cel mai eficient mijloc de transport.

10. Trebuie să vorbesc o limbă străină pentru a putea obține un loc de muncă în Belgia?

Vorbirea unei limbi străine reprezintă un avantaj atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere social. Având în vedere că angajatorul este o companie belgiană, cunoașterea unei limbi străine facilitează comunicarea, puteți înțelege cu ușurință sarcinile care vi se atribuie.