Acest website este proprietatea Accent Jobs For People NV/Accent Construct NV.
Date de contact:
Accent Jobs For People NV/Accent Construct NV
Beversesteenweg 576
8800 Roeselare

Sediul social:
Accent Jobs For People NV/Accent Construct NV
Beversesteenweg 576
8800 Roeselare

Telefon: 051 460 500
E-mail: info@be.accent.jobs
Codul de identificare fiscală: TVA BE-0455.069.956/TVA BE-0887.120.626

Autoritatea de supraveghere: Federgon

Accesând și utilizând site-ul, vă exprimați acordul cu privire la următoarele condiții generale.

Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site, inclusiv mărcile, logourile, desenele, datele, denumirile de produse sau de întreprinderi, textele, imaginile. etc., sunt protejate în temeiul legilor privind drepturile de proprietate intelectuală și aparțin Accent Jobs For People NV/Accent Construct NV sau unor deținători terți ai drepturilor.

Limitarea răspunderii

Informațiile de pe website sunt de natură generală. Informațiile nu sunt adaptate niciunor condiții personale sau specifice și deci nu pot fi considerate drept consultanță personală, profesională sau juridică adresată utilizatorului.

Accent Jobs For People NV/Accent Construct NV depune eforturi mari pentru ca informațiile puse la dispoziție să fie complete, corecte, precise și actualizate. Totuși, în ciuda acestor eforturi, este posibil să apară erori în informațiile puse la dispoziție. În cazul în care informațiile comunicate conțin erori sau dacă anumite informații sunt indisponibile pe website sau prin intermediul website-ului, Accent Jobs For People NV/Accent Construct NV va face tot posibilul să rectifice această situație în cel mai scurt timp.

În plus, Accent Jobs For People NV/Accent Construct NV nu poate fi făcută răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea informațiilor de pe acest website.

Dacă identificați erori în informațiile puse la dispoziție prin intermediul website-ului, puteți contacta administratorul website-ului. În acest scop, puteți utiliza formularul de contact.

Conținutul website-ului (inclusiv linkurile) poate fi adaptat, modificat sau completat în orice moment fără nicio notificare sau înștiințare. Accent Jobs For People NV/Accent Construct NV nu oferă nicio garanție pentru buna funcționare a website-ului și nu poate fi făcută răspunzătoare sub nicio formă pentru funcționarea necorespunzătoare sau pentru (in)disponibilitatea temporară a website-ului ori pentru orice fel de daune, directe sau indirecte, care ar decurge din accesul la website sau din utilizarea website-ului.

Accent Jobs For People NV/Accent Construct NV nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun caz, față de nimeni, nici în mod direct, nici în mod indirect sau special ori în alt mod, pentru daune care țin de utilizarea acestui website sau a altuia, în special ca urmare a linkurilor sau a hiperlinkurilor, inclusiv, fără limitare, pentru orice pierderi, întreruperi ale activității, deteriorarea programelor sau a altor date din sistemul informatic, a aparatelor, a software-ului sau a altor bunuri ale utilizatorului.

Website-ul poate conține hiperlinkuri către website-uri sau pagini ale unor terțe părți sau poate face trimitere în mod indirect la acestea. Plasarea de linkuri către aceste website-uri sau pagini nu presupune în niciun mod vreo aprobare implicită a conținutului acestora.

Accent Jobs For People NV/Accent Construct NV declară explicit că nu deține niciun control asupra conținutului sau a altor caracteristici ale acestor website-uri și nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun caz pentru conținutul sau caracteristicile acestora și nici pentru orice fel de daune produse în urma utilizării acestora.

Dreptul aplicabil și instanțele competente

În cazul acestui website se aplică dreptul belgian. În caz de litigii, competența le revine exclusiv instanțelor din arondismentul Kortrijk.